Dušený pórek na paprice a smetaně

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Dušený pórek na paprice a smetaně

2 větší pórky (pro 4 porce)
1 cibule
2 lžíce oleje
1/4 l zeleninového vývaru
2 lžičky mleté papriky
2 lžíce hladké mouky
sůl, bílý mletý pepř
250 ml smetany na vaření



Dušený pórek na paprice a smetaně - recept

Dobře omytý pórek nakrájejte na menší špalíky. V kastrolu na rozehřátém oleji zpěňte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte špalíky pórku a ze všech stran je lehce opečte.
Pak pórek podlijte trochou vývaru a pod pokličkou duste do poloměkka. Poté jej zaprašte mletou paprikou a přidejte hladkou moukou, kterou si předtím rozmíchejte ve zbylém vývaru, ochuťte ještě solí a pepřem a krátce povařte.
Následně přidejte smetanu, zlehka promíchejte a zvolna dovařte doměkka.

Dušený pórek na paprice a smetaně můžete podávat jak s rýží, tak bramborami.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 20. 10. 2010 | 2702 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Dušený pórek na paprice a smetaně
Dušený pórek na paprice a smetaně, pórek, smetana, mletá paprika, zeleninový vývar

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |