Domácí vepřová paštika

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Domácí vepřová paštika

1 kg vepřových jater
2 kg vepřového bůčku nebo bílého špeku
2 dkg soli
4 - 6 stroužků česneku



Domácí vepřová paštika - recept

Játra a bůček semeleme, přidáme sůl a prolisovaný česnek, dobře promícháme.
Směs plníme do menších (od dětských přesnídávek aj.) skleniček (ne úplně do plna), ty uzavřeme a 1 hodinu při teplotě 100°C sterilujeme.

TIP

Domácí vepřová paštika je vynikající, voňavá a velmi chutná, stojí za to si ji vyrobit. Namazaná na čerstvý chléb předčí leckterou delikatesu!



[Akt. známka: 1,81 / Počet hlasů: 26]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 17. 01. 2008 | 16429 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Domácí vepřová paštika
Domácí vepřová paštika, vepřová játra, vepřový bůček, česnek, paštika

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |