Dančí kýta s medem

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Dančí kýta s medem

1 dančí kýta
1 lžíce rozmarýnu
špetka soli
špetka pepře
2 lžíce medu
1 lžička citrónové šťávy
1 lžíce pomerančové šťávy
100 g slaniny
50 ml červeného vína



Dančí kýta s medem - recept

Dančí kýtu prošpikujeme na hranolky pokrájenou slaninou, osolíme, opepříme. Z medu, citronové, pomerančové štavy a červeného vína uděláme směs, kterou potřeme maso.
Pečeme při 190°C hodinu a půl, potíráme zbytkem směsí a podléváme podle potřeby vodou. Poté přidáme rozmarýn, snížíme teplotu na 170° a dopékáme další hodinu, poté je dančí kýta s medem hotová.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 21. 06. 2010 | 4071 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Dančí kýta s medem
Dančí kýta s medem, dančí kýta, med, citronová šťáva, pomerančová šťáva, rozmarýn, slanina

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |