Chalupářská pomazánka

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Chalupářská pomazánka

1 kg vepřového bůčku (libovějšího)
100 g uzeného bůčku (nemusí být)
5 - 6 větších cibulí
3 - 4 stroužky česneku
drcený kmín
sůl
2 dl vody



Chalupářská pomazánka - recept

Vepřový a uzený bůček nakrájíme na větší kousky (asi jako na guláš), taktéž cibuli a česnek, dáme do kastrolu, osolíme, přidáme drcený kmín a zalijeme vodou. Dusíme ve vlastní šťávě, bez přidání tuku, až je maso úplně měkké.
A teď to nejdůležitější. Kastrol odstavíme a šťouchadlem na brambory měkké masíčko pěkně rozšťoucháme - jako když děláme bramborovou kaši.

Chalupářská pomazánka je hotová, mažeme ji na čerstvý chleba nebo pečivo a podle chuti zdobíme pažitkou, cibulkou, kečupem , apod.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 3]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 16. 09. 2008 | 1877 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Chalupářská pomazánka
Chalupářská pomazánka, vepřový bůček, uzený bůček, cibule, česnek,

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |