Česneková omáčka II.

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Česneková omáčka II.

50 g sádla
60 g hladké mouky
1 cibule
česnek
vývar z masa nebo kostí či z masoxu
pepř, sůl



Česneková omáčka II. - recept

Cibuli a část česneku drobně pokrájíme, osmažíme dozlatova na sádle, zasypeme moukou a připravíme světlou jíšku. Tu zředíme prochladlým vývarem, rozšleháme metličkou a povaříme nejméně 20 minut za častého míchání. Ke konci varu přidáme pepř.
Omáčku přecedíme, přidáme česnek utřený se solí a ještě krátce povaříme.

Česneková omáčka II. je vhodná jak k vařenému, tak k pečenému masu - chutná výborně.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 13. 03. 2009 | 2440 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Česneková omáčka II.
Česneková omáčka II., sádlo, vývar z masa nebo kostí, česnek, hladká mouka

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |