Česneková omáčka

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Česneková omáčka

60 g rostlin. tuku
40 g hladké mouky
1 cibule
5 stroužků česneku
4 zrnka pepře, sůl
1/2 l vývaru
citr. šťáva nebo muškátový květ



Česneková omáčka - recept

Na dvou třetinách dávky tuku zpěníme usekanou cibuli, zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme a povaříme. Na zbytku tuku osmahneme utřený česnek, který pak vložíme do omáčky a povaříme.
Hotovou omáčku přecedíme, okořeníme citr. šťávou nebo muškátovým květem.

TIP:

Česneková omáčka je vhodná k uzenému či hovězímu masu a jako přílohu si dáme vařené brambory. Česneková omáčka může být zjemněna přidáním šálku sladké smetany.



[Akt. známka: 0 / Počet hlasů: 0]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 13. 11. 2007 | 1762 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Česneková omáčka
Česneková omáčka, omáčka, česnek

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |