Bylinkové strouhání do polévky

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Bylinkové strouhání do polévky

1 vejce
1 plná hrst hrubé mouky
sůl
1 hrst jemně usekaných bylinek (pažitka, libeček, zelená petrželka, lístky celeru, bazalka a další)



Bylinkové strouhání do polévky - recept

Do mouky dáme vejce, špetku soli, přidáme bylinky a vše zpracujeme na tvrdší těsto. To pak na hrubém struhadle nastrouháme přímo do polévky a zavaříme.

Pokud nám těsto zůstane, nastrouháme jej a necháme usušit napříště.

Bylinkové strouhání do polévky můžeme použít nejen do hovězího či drůbežího vývaru, ale i do ostatních polévek podle vlastní chuti.



[Akt. známka: 1,67 / Počet hlasů: 3]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 01. 10. 2010 | 2274 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Bylinkové strouhání do polévky
Bylinkové strouhání do polévky, hrubá mouka, vejce, bylinky

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |