Bůčkové karbanátky s kapustou

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Bůčkové karbanátky s kapustou

250 g vepřového masa z bůčku
1/4 hlávky středně velké kapusty
3 vejce
3 housky
1 cibule
30 g tvrdého sýra (eidam)
sůl, pepř
mléko a strouhanka podle potřeby
olej na smažení



Bůčkové karbanátky s kapustou - recept

Kapustu krátce povařte, nechte okapat a nakrájejte na plátky. Housky rozkrájejte na kousky a namočte do mléka, pak je vymáčkejte a spolu s kapustou , na kousky pokrájeným bůčkem a oloupanou cibulí pomelte.
Do mleté směsi přidejte vejce, strouhaný sýr, osolte, opepřete a podle potřeby zahustěte strouhankou. Dobře vymíchejte a tvořte karbanátky, které obalte ve strouhance.

Bůčkové karbanátky s kapustou osmažte z obou stran dozlatova a podávejte s vařeným bramborem nebo s tmavým pečivem a listy salátu.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 09. 03. 2010 | 2400 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Bůčkové karbanátky s kapustou
Bůčkové karbanátky s kapustou, vepřový bůček, kapusta, strouhanka, cibule

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |