Brambory po milánsku

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Brambory po milánsku

300 g mletého masa
600 g brambor
5 rajčat
2 cibule
4 vejce
kelímek zakysané smetany
2 lžíce strouhanky
sůl a pepř
kousek másla



Brambory po milánsku - recept

Na polovině rozehřátého másla zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a za stálého míchání osmahneme ze všech stran. Pak k masové směsi přidáme 2 vejce a strouhanku. Oloupané brambory uvaříme a nakrájíme na plátky. Vymazanou zapékací misku poklademe polovinou plátků brambor, na ně rozložíme masovou směs, na ně vrstvu na plátky nakrájených rajčat, jež jemně osolíme, a poklademe vrstvou zbylých brambor. Nahoru rozložíme zbytek másla a zalijeme smetanou, v níž rozšleháme zbylá 2 vejce.
Brambory po milánsku dáme zapéct do předehřáté trouby asi na 15 - 20 minut.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 13. 02. 2010 | 2628 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Brambory po milánsku
Brambory po milánsku, brambory, zakysaná smetana, rajčata, mleté maso, vejce

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |