Bramborová hedvábná kaše + foto

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Bramborová hedvábná kaše + foto

Bramborová hedvábná kaše brambory
máslo nebo máslová rama
mléko
sůl






Bramborová hedvábná kaše - recept

Brambory (4-5 větších) oloupeme, omyjeme, nakrájíme na 1/4 a dáme vařit do studené osolené vody. Vaříme do měkka. Ještě hroké brambory vložíme do mixéru (můžeme mixovat čímkoliv, co nám brambory rozmělní a promíchá). Můžeme také použít vlastní ruce a vidličku, ale je to dřina...

Bramborová hedvábná kaše Bramborová hedvábná kaše


Přidáme 1-2 dcl mléka - to raději doléváme, než dát vše najednou, a dále přidáme 2 velké lžíce másla nebo máslové ramy. Některé babičky dávaly místo másla sádlo... A vše důkladně do hladka umixujeme.

Bramborová hedvábná kaše Bramborová hedvábná kaše


TIP

Do hotové kaše můžete vmíchat do zlatova opraženou slanou cibulku, čerstvý usekaný šnitlík (pažitku) a nebo jiné čerstvé bylinky...




[Akt. známka: 1,83 / Počet hlasů: 6]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 17. 03. 2008 | 7461 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Bramborová hedvábná kaše + foto
Bramborová hedvábná kaše

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |