Benátské rizoto s parmazánem

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Benátské rizoto s parmazánem

80 g másla
40 g cibule, 2 stroužky česneku
60 g šunky
300 g rýže
200 g sterilov hrášku
75 ml bujónu z kostky
100 g sýra typu parmazán, sůl, pepř



Rýži propláchněte horkou vodou a nechte okapat. Hrášek sceďte. Cibuli očistěte a nakrájejte nadrobno. Česnek prolisujte, šunku nakrájejte na kostičky.
V zapékací míse zpěňte na másle cibuli, přidejte prolisovaný česnek, nakrájenou šunku a mírně osmažte.
K cibuli a šunce přidejte okapanou rýži a hrášek, podlijte horkým vývarem, osolte a opepřete. V troubě duste doměkka. Hotové rizoto posypejte nastrouhaným sýrem.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 10. 11. 2007 | 2332 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Benátské rizoto s parmazánem
rizoto, rýže, parmazán

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |