Bažant pečený na slanině

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Bažant pečený na slanině

1 bažamt
60 g slaniny
1 lžíce oleje
1 cibule velká
nové koření
celý pepř, sůl
20 g másla
vývar z masoxu



Bažant pečený na slanině - recept

Dobře očištěného a vykuchaného bažanta opálíme, opláchneme ve vlažné vodě, osušíme, protkneme menší polovinou slaniny a osolíme na povrchu i uvnitř.
Zbylou drobně pokrájenou slaninu rozškvaříme na oleji, přidáme drobně pokrájenou cibuli, usmažíme ji dozlatova, přidáme koření a zalijeme vývarem. Zahřejeme jej k varu, přidáme připraveného bažanta, dáme do trouby a pečeme. Při pečení jej přeléváme mastnou šťávou a podléváme vývarem. Když je bažant pečený na slanině hotový, zjemníme šťávu čerstvým máslem.

Bažanta pečeného na slanině podáváme s vařenými brambory a červeným zelím nebo s brusinkovým kompotem.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 13. 02. 2009 | 3770 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Bažant pečený na slanině
Bažant pečený na slanině, bažant, slanina, cibule, máslo

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |