Bavorské knedlíky

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Bavorské knedlíky

Bavorské knedlíky - výborná příloha nejen k masovým pokrmům!

8 polotvrdých rohlíků
1 větší cibule
100 g másla
20 lžic mléka
4 žloutky
4 hrsti hrubé mouky
4 hrsti strouhanky
hrst petrželky
sůl



Bavorské knedlíky - recept

Rohlíky nakrájíme na malé kostičky a vložíme do misky.
Cibulku nasekáme najemno a osmahneme na másle.
Žloutky rozkvedláme v mléce a zalijeme jimi pečivo, ke kterému jsme přidali opraženou cibulku. Dále přidáme hrubou mouku, strouhanku a najemno nasekané lístky zelené petrželky.
Směs důkladně promícháme, je-li příliš řídká, přidáme strouhanku, v opačném případě trochu mléka.
Navlhčenými dlaněmi pak tvoříme knedlíčky veliké asi jako pingpongový míček, které vaříme cca 4 až 5 minut ve vroucí osolené vodě.

Hotové bavorské knedlíky postačí jako příloha pro 4 osoby.



[Akt. známka: 2,33 / Počet hlasů: 3]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 31. 08. 2010 | 5021 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Bavorské knedlíky
Bavorské knedlíky, rohlíky, žloutky, zelená petrželka, hrubá mouka, máslo

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |