Babské rady XIII.

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Babské rady XIII.

Opět jsou tu babské rady, které mohou přijít někdy vhod i vám!



Aby se sekaná z mletého masa při pečení nerozpadla, přidejte do něj trochu bramborové moučky.

Aby se šlehačka dobře ušlehala, vychlaďte nejen ji, ale také nádobu na šlehání.

Pevný sníh z bílků snadno vyšleháte, když mísu před vložením bílků vytřete polovinou rozkrojeného citrónu, který ji dokonale odmastí. K bílkům také můžete přidat i několik zrníček soli.

Mandle budou mít výraznější chuť, když je umelete i s hnědou slupkou.

Koláč z plechu snadno uvolníte, když plech po vyndání z trouby postavíte na vlhkou utěrku.

Aby Vám sýr při smažení nevytékal, 15 minut před smažením ho strčíme do mrazáku a pak opečeme na prudkém ohni.

Lehké loupání brambor. Umyté brambory dejte uvařit a když jsou měkké, slejte vodu a ihned je propláchněte vodou studenou. Budete překvapení, jak lehce se budou loupat.

Nadýchané bramborové knedlíky získáte, když do těsta přimícháte trochu měkkého tvarohu.

Chcete mít chutný, hustý a dobrý gulášek? Pak při dušení přidejte na malé kousky rozkrájený brambor a nemusíte už dávat žádná jiná zahušťovadla.



Související články:
Babské rady XII. (07.05.2010)
Babské rady XI. (15.11.2009)
Babské rady X. (08.10.2009)
Babské rady IX. (16.08.2009)
Babské rady VIII. (08.05.2009)
Babské rady VII. (10.01.2009)
Babské rady VI. (28.07.2008)
Babské rady V. (30.05.2008)
Babské rady IV (02.05.2008)
Babské rady III (22.01.2008)
Babské rady II - nepodařené jídlo (05.01.2008)
Babské rady I. - aneb maličkosti, které pomáhají (17.12.2007)
[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 4]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 17. 11. 2010 | 5644 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Babské rady XIII.
Babské rady XIII.

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |