Babiččina cibulačka

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Babiččina cibulačka

4 žluté cibule
3 vejce
4 lžíce oleje
8 dl vývaru (může být i z kostky)
1 lžíce másla
1 lžíce nasekané zelené petrželky
sůl, pepř, drcený kmín
2 krajíčky chleba
1 jarní cibulka na ozdobu



Babiččina cibulačka - recept

Cibule oloupeme, překrojíme na poloviny a nakrájíme na plátky. Orestujeme je na lžíci rozpáleného oleje dozlatova a přidáme máslo. Základ pak zalijeme vývarem a vaříme 15 minut.
Plamen zmírníme na minimum, vmícháme rozšlehaná vejce a necháme je srazit.
Chléb nakrájíme na drobné kostičky, osmažíme je na zbylém rozpáleném oleji.
Polévku dochutíme solí, pepřem a drceným kmínem a babiččina cibulačka je hotová.
Na talířích ji ozdobíme petrželkou, nakrájenou jarní cibulkou a kostičkami osmaženého chleba.

TIP

Babiččinu cibulačku můžete doplnit kousky uvařeného hovězího nebo uzeného masa.



[Akt. známka: 2,31 / Počet hlasů: 16]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 26. 01. 2010 | 11300 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Babiččina cibulačka
Babiččina cibulačka, cibule, máslo, vejce, sekaná petrželka, chleba

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |