100/4 - Jelítka a jitrnice zapečené v kysaném zelí

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

100/4 - Jelítka a jitrnice zapečené v kysaném zelí

Rychlé, levné a velmi chutné jídlo!

2 jelítka a 2 jitrničky (koupíme hotové)
1/2 kg kysaného zelí
1 kg brambor
sůl



R o z p o č e t :

2 jelítka a 2 jitrničky (nebo přiměřené množství prejtu) ............. 45,- Kč
kysané zelí (např. Otické)............................................................. 15,- Kč
1 kg brambor ............................................................................... 12,- Kč
C e l k e m : ............................................................. 72,- Kč

100/4 - Jelítka a jitrnice zapečené v kysaném zelí - recept

Na dno zapékací mísy rozprostřeme polovinu sáčku kysaného zelí (včetně laku), na zelí pokrájíme jelítka a jitrničky, ze kterých jsme sloupali střívka a zakryjeme zbylou polovinou zelí.
Takto připravené jídlo zakryjeme a dáme do předehřáté trouby zapékat. Zhruba po 15 minutách sundáme pokličku a necháme dopékat až zelí začíná zlátnout (t.j. asi 20 minut).
Mezitím si v osolené vodě uvaříme brambory.

Jelítka a jitrnice zapečené v kysaném zelí klademe na talíř, přidáme vařené brambory a podáváme.
Dobrou chuť!



[Akt. známka: 1,44 / Počet hlasů: 9]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 11. 11. 2010 | 6021 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



100/4 - Jelítka a jitrnice zapečené v kysaném zelí
100/4 - Jelítka a jitrnice zapečené v kysaném zelí, jelítka, jitrničky, kysané zelí, brambory

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |