Pečenáče z hub + foto

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Pečenáče z hub + foto

Pečenáče z hub Nálev:
1 3/4 litru vody
1/4 l ocet
1/4 l bílé víno
16 lžiček cukru
6 lžiček soli
4 kuličky nové koření
1 lžice hořčičné semínko /koupí se v zahradnických potřebách/



Vařit 5 minut a nechat vystydnout.

Houby, které používáte na houbové řízky se obalí v trojobalu a usmaží a nechají vystydnout. Na dno zavařovací sklenice dát kousek bobkového listu a houby prokládat s cibulí nakrájenou na kolečka. Zalít nálevem a dobře uzavřít. Pro delší skladování je možno chvíli sterilizovat. Jinak jsou vhodné ke konzumaci za 3 dny.

Pečenáče z hub



[Akt. známka: 2,67 / Počet hlasů: 12]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 28. 11. 2007 | 4901 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Pečenáče z hub + foto
Pečenáče z hub

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |