Pikantní tortilla s vepřovým masem, fazolemi a bramborami

Autor: redakce <okrecepty(at)gmail.com>, Téma: Vepřové maso, Vydáno dne: 16. 03. 2011

Na dvě tortilly budete potřebovat:

1 plátek vepřového masa
2 větší brambory
fazole v tomatě
rajčatové pyré (protlak)
1 čerstvou červenou chilli papričku
sůl
pepř
olej na smažení
2 tortilly

Postup:

Maso nakrájené na malé kousky, osolte, opepřete a osmažte na oleji. Když je maso měkké, vyjměte ho a dejte na papírovou utěrku odkapat. Oškrábejte a nakrájejte na tenké plátky brambory a dejte je osmažit do zlatova. Poté slijte přebytečný olej a do pánve přidejte 3-4 lžíce fazolí, dvě až tři lžíce rajčatového pyré (protlaku) a na drobno nakrájenou chilli papričku. Vše promíchejte. Směsí naplňte tortilly předem rozpečené v troubě nebo v mikrovlnce a můžete podávat.