Rychlé pohoštění - párečky z grilu

Autor: redakce <okrecepty(at)gmail.com>, Téma: Chlebíčky, jednohubky, Vydáno dne: 26. 08. 2010

Párečky z grilu chutnají znamenitě a je to fakt rychlá mňamka!

malé párečky (množství podle počtu porcí)
hořčice plnotučná
med
olivový olej
sezamové semínko

Rychlé pohoštění - párečky z grilu

Z hořčice (když máte, tak dijonská, ale postačí i plnotučná), trošky medu, olivového oleje a sezamu uděláme marinádu.
Párečky dáme do pekáče a asi na 10 minut do trouby na 200° C a na počátku je mírně podlijeme vodou. Asi 2 minuty před koncem přepneme troubu na gril.
Poté pekáč vyndáme z trouby a na pekáči na ně nalijeme připravenou marinádu.

Podáváme s chlebem nebo pečivem.