Marinovaná kuřecí křidélka na grilu

Autor: redakce <okrecepty(at)gmail.com>, Téma: Na ohni a grilu..., Vydáno dne: 18. 05. 2010

12 křidélek
3 lžíce kečupu
1 lžíce medu
1 lžíce nasekané petrželové natě
1 lžíce nasekané cibule
sůl
špetku šalvěje
2 lžíce citronové šťávy
1 stroužek česneku
1 lžička chilli koření
1 lžička maggi
1 lžíce oleje

Marinovaná kuřecí křidélka na grilu - recept

Za všech uvedených ingrediencí si umícháme marinádu a do ní vložíme křidélka na 24 hodin. Dáme do lednice.
Marinovaná kuřecí křidélka na grilu pak grilujeme asi 15 - 20 minut.

Podáváme s chlebem, pečivem nebo brambory, ev. hranolkami.