Pikantní kapří steak

Autor: redakce <okrecepty(at)gmail.com>, Téma: Ryby, Vydáno dne: 02. 10. 2009

Kapří filet (asi 1 kg)
1 cibule
150 g slaniny
1 lžíce worcesteru
1 lžíce hořčice
máslo na opečení
citrónová šťáva
pažitka, libeček,bazalka,rozmarýn
sůl

Pikantní kapří steak - recept

Kapří filet nakrájíme na plátky, osolíme, potřeme hořčicí, pokapeme worcesterem a citrónovou šťávou. Takto připravené filety vložíme na pánev do rozehřátého másla kůží dolů a po obou stranách krátce opečeme.
Pak k filetům přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a na nudličky pokrájenou slaninu. Všechno dozlatova orestujeme.
Nakonec přidáme nasekanou pažitku a ostatní bylinky a pikantní kapří steak můžeme podávat.

Vhodnou přílohou budou osmažené brambory.

Dobrou chuť!