Rychlá omáčka k těstovinám

Autor: redakce <okrecepty(at)gmail.com>, Téma: Omáčky, Vydáno dne: 11. 12. 2007

těstoviny (špagety aj.)
anglická slanina
1 cibule
česnek dle chuti
2 lžíce kečupu nebo raj. protlaku, sůl, pepř, oregáno
2 rajčata
houby
parmazán

Na pánvi osmažíme do křupava angl. slaninu, přidáme cibuli a oloupaná, na kostky nakrájená rajčata a krátce podusíme. Poté přidáme nakrájené houby, prolisovaný česnek, kečup ( protlak), oregáno, opepříme a opět krátce podusíme. Před dokončením osolíme.
Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem, scedíme je, neproplachujeme je však, přidáme je rovnou do omáčky, promícháme a podáváme.
Na talíři jídlo posypeme nastrouhaným parmazánem.